Miért a DEPRO Partner?

Alap értékünk az ügyfélközpontú működés és a minőségi szolgáltatás. Nemzetközi partnereinkkel szoros együttműködésben a személyre szabott, bizalmi szolgáltatást tudjuk ötvözni nagyvállalati módszerekkel, melynek egyértelmű haszonélvezői az ügyfeleink. És ami legfontosabb, hogy hiteles és pontos tájékoztatást nyújtunk.
Összefoglalva: értünk hozzá.

Cégünkről

A DEPRO Partner ma már egy olyan komplex tanácsadó vállalkozás, amely segíti ügyfeleit eligazodni a legösszetettebb kérdésekben, legyen szó a személyes pénzügyi célok megvalósításáról, vállalati stratégiai kérdésekről, vagy akár pályázatok eredményes menedzseléséről.

Debreczeni Bálint

DEPRO Partner Kft. alapító tulajdonosa

Debreczeni Bálint vagyok, a DEPRO Partner Kft. alapító tulajdonosa. Több mint 12 éve tevékenykedem aktívan a pénzügyi és vállalkozási szektorban. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, pályafutásomat még az egyetemi éveim alatt kezdtem eleinte gyakornokként, majd megalapítottam saját vállalkozásomat, mely évről-évre folyamatosan bővült. Ennek köszönhetően ma már a teljeskörű pénzügyi szolgáltatás mellett foglalkozom vállalati stratégiai és marketing tanácsadással, valamint – főként társadalmi szerepvállalás erősítése érdekében – oktatási tevékenységgel is. Eleinte tanácsadóként nem gondoltam volna, hogy mostanra már közel ezer család és vállalkozás pénzügyi, gazdasági és stratégiai döntéseit segítem meghozni nap mint nap. A munkám az évek során valódi hivatásommá vált, kezdetek óta elkötelezett vagyok amellett, hogy ügyfeleink igényeit elsődlegesen szem előtt tartva kompromisszummentesen keressem meg számukra az elérhető legmegfelelőbb megoldásokat, így segítve a céljaik megvalósítását.

Szakterület

Bálint szakterület - pénzügy

Pénzügy

Bálint szakterületek - stratégia

Stratégia

Flóra Bálint szakterületek - üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás

Debreczeniné Késmárky Flóra

DEPRO Partner Kft. alapító tulajdonosa

Debreczeniné Késmárky Flóra vagyok, a DEPRO Partner Kft. alapító tulajdonosa és ügyvezetője. Szakmai karrieremet 2015 óta építem a turisztikai és gazdasági szektorban, mely során rengeteg tapasztalatot szereztem a vendéglátástól kezdve a cégvezetés területén is. Közgazdász diplomáimat turizmus-vendéglátás és turisztikai menedzsment területén szereztem. Állandó munkáim mellett 7 éve tevékenykedem aktívan vállalkozóként is, továbbá többéves ügyvezetői múlttal rendelkezem különböző kisvállalkozásoknál. Erősségem a célorientált munkavégzés és a rendszerekben való gondolkodás, melyeket maximális hatékonysággal tudok ügyfeleink javára fordítani.

Szakterület

Flóra szakterületek - marketing

Marketing

Flóra Bálint szakterületek - üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás

Flóra szakterületek - pályázat

Pályázatok

Tudta, hogy napi 82 forintból 40 millió forintos baleseti védelemre tehet szert?